Додай екологію до своїх інвестицій в Україну! 👊🇺🇦  Підтримай наш план на 2024 рік →

Як Олена Пустова надихнула 3 офіси ПриватБанку почати збирати батарейки

Уже декілька років Олена Пустова, UX дизайнерка із ПриватБанку, цікавиться темою здорового способу життя – як наші звички впливають на організм, як це пов’язано з екологією. Каже, «про батарейки чула давно, думала, здаю поряд з домом – і совість чиста».

Але влітку цього року під час одного з наших виступів вона була шокована дізнатися правду: за більшістю коробочок в магазинах насправді не стоїть переробка. 99% всіх батарейок в Україні зараз викидається в смітник, тому що переробка батарейок платна.

І тому Лєна вирішила зробити те, що в її силах – поборотись за те, щоб до програми з чесної переробки батарейок приєднати офіси ПриватБанку! Задача, насправді, не з простих, адже Приват – це велика системна компанія, і тому рішення там приймаються довго та ретельно. Секретом виявилось залучення людей👨‍👩‍👧‍👦

Перш ніж відправити проєкт на узгодження, Лєна опублікувала його на платформі для подачі ідей всередині Привату, та зібрала майже 300 (!) голосів колег із різних відділів. Завдяки тому, що в цінності компанії входить робити те, що команда вважає важливим, – це вдалося!

Результат – тепер близько 5 тисяч людей, які працюють в офісах Привату в Дніпрі, можуть здати батарейки та бути переконаними, що ті потраплять на гарантовану переробку ♻️ Хочемо подякувати команді відділу адмінзабезпечення, зокрема заступнику його голови Євгену Панченку (на фото) та Дмитру Малишку, з якими ми пройшли 4 місяці тендерних процедур та узгодження договору. Але ми це зробили!

Приват замовив Коробочки і став найбільшим офісом, який приєднався до збору батарейок з нами 💪 За перші 2 тижні вони вже зібрали практично повну Коробочку. Уже цієї зими батарейки відправляться на переробку на завод GreenWEEE в Румунії.