Додай екологію до своїх інвестицій в Україну! 👊🇺🇦  Підтримай наш план на 2024 рік →

Збір батарейок з гарантованою переробкою у Епіцентр

Ви часто питаєте нас про те, яким чином відрізнити контейнери, батарейки із яких насправді ідуть на переробку у Європу від тих, звідки вони потраплять на звалище чи в невідомий гараж.

Представляємо вам рішення, яке ми привносимо в українську реальність уже цієї весни – маркування «гарантована переробка» та наші коробочки торгових мережах. Матеріалізуємо майбутнє разом!

♻️ У Епіцентр К будуть стояти коробочки із написом «Батарейки, здавайтеся!»

Більшість компаній, які збирають батарейки в Україні, насправді *НЕ* відправляють їх на переробку – зібрані батарейки опиняються на сумнівних складах чи передаються псевдо-переробникам. По незнанню або свідомо – щоб не платити за переробку.

Епіцентр К інші. Переробка батарейок, зібраних тут, буде чесно оплачуватись виробниками із доходів з продажів нових батарейок, як це працює у Європі – ми добились цього разом, люди! Ви зможете пізнати контейнери, які беруть участь у пілотних проектах в мережах, по напису «Батарейки, здавайтеся!».

🌈 Голограма «гарантована переробка»

До грудня 2018 року батарейки в Україні збирались волонтерами, у яких не було можливості оплачувати переробку батарейок. Багато із них продовжують збирати батарейки не знаючи про те, що формат збору змінився (ми вдячні кожному, хто допомагає нам поширювати новини про це!).

Щоб відрізнити контейнери нової ери, в якій батарейки не тільки збираються, а *гарантовано* відправляються на переробку, ми вводимо нове маркування – «гарантована переробка у Європі».

Відтепер на усіх коробочках, які відповідальні компанії замовляють у нас для збору батарейок, буде присутня така голографічна наклейка.

Всім компаніям, які замовили коробочки раніше, ми незабаром їх надішлемо, щоб ваші співробітники були впевнені – це не просто коробочка. Батарейки з неї йдуть на переробку!

❤️ Наші коробочки для вашої компанії

Замовляйте коробочку «Батарейки, здавайтеся!» у вашу компанію.
Будьте впевнені, що ваші батарейки дійсно потраплять на переробку в Європу, а не опиняться на сусідньому сміттєзвалищі.

У вартість кожної коробочки 5000 грн входить:
- гарантована переробка зібраних 10 кг батарейок на заводах Redux у Німеччині чи Recupyl в Польщі (в залежності від партії)
- міцна брендована вашим лого коробочка, з кришкою на магніті на 10 кг батарейок
- вивезення кур'єром по дзвінку, а також доставка коробочки до вас
- ваше лого на http://batareiky.in.ua/donators
- внесок вашої компанії у втілення системної реформи — за підтримки небайдужих бізнесів та людей ми робимо систему за європейським зразком: щоб за збір та переробку батарейок почали платити їх виробники з доходів з продажів. Це дозволить наблизитись до мети збирати 100% батарейок на переробку (зараз лише 1% збирається в окремі контейнери)